På denne siden samler vi veiledere, standarder, myndighetskrav, retningslinjer og andre dokumenter som kan være av interesse for virksomhetene.
-
Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen (oppdatert per 4.2.2021):
-
- Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen, Hoveddokument, (oppdatert per 4.2.2021)
- Vedlegg 1: Flytskjema og produktgrupper versjon 02.09.2020
- Vedlegg 2. Næringsmiddelfarer versjon 28.08.2020
- Vedlegg 3: Grunnforutsetninger versjon 02.09.2020
- Vedlegg 4: HACCP. Versjon 20190822 versjon 02.09.2020
-
Fyllingsgrad – tabell over vektet snitt i 60 varegrupper – notat om bakgrunnen for listen – leverandørbrev fra innkjøp
20150923 DMF Brev til leverandører – Lufta ut av emballasjen – signert av Coop – NG – Rema
Fyllingsgrad 2016 og 1st halvår 2017
20150219 STAND Bakgrunn for liste med Fyllingsgrad 2014- 2015
-
Diverse dokumenter:
Reviderte retningslinjer for håndtering av returemballasje
Retningslinjer for informasjon og håndtering av EE-avfall for dagligvarehandelen
Den nye og reviderte Optimaliseringsstandarden – STAND 009
Dagligvarehandelens Miljømanifest